De heer Noodles Nutrition Information

October 12 by admin
De heer Noodles Nutrition Information

De heer Noodles is een Canadees merk van instant ramen noodles van Vancouver Anderson Watts, Ltd. Deze noedels, gemaakt door Beltek Foods van Huizhou, China geïmporteerd, komen in een aantal verschillende smaken, waaronder rundvlees, kip, oriëntaalse en groente.

Voorbereiding en Serving Size

Net als de meeste instant noodles, een pakket van de heer Noodles bevat een blok van pre-gekookt, gebakken ramen noodles met ten minste een pakje kruiden, vaak met een tweede pakket met gedroogde groenten. Ondanks verschillen in portiegrootte, is de voeding per gram in een pakket van de heer Noodles niet verschillen van die in een kop van de heer Noodles. Ook de voedingswaarde van een 43 gram, of 1/2 pakket, portie varieert weinig tussen smaken.

Chicken Flavor

Een 43 gram portie van de heer Noodles kip smaak instant noedels bevat 190 calorieën, 54 van die afkomstig zijn uit vet. Gebaseerd op een 2000 calorieën per dag dieet, een portie bevat 15 procent of 3 gram van de aanbevolen dagelijkse inname van verzadigd vet in het pakket totaal 6 gram vet of 9 procent van RDI. Hoewel een portie bevat 0 mg cholesterol, de 980 mg natrium vormt 41 procent van je RDI. Van 27 gram of 9 procent van RDI, koolhydraten, 0,5 gram zijn voedingsvezel en 3 gram suiker zijn, met een extra 4 g van het pakket die 8% van het ADH van eiwitten. Afgezien van 6 procent van je RDI van ijzer en 1 procent van uw inname van calcium, de vitaminen en mineralen in een portie is te verwaarlozen.

plantaardige Flavor

Net als bij de kip smaak, een portie groente smaak heer Noodles bevat 190 calorieën, met 54 uit vet. Hoewel beide bevatten 6 gram vet, de groente smaak bevat iets minder verzadigd vet, met 2,5 gram of 12 procent van je RDI. Ook met 0 mg cholesterol, de groente smaak van 1020 mg natrium vertegenwoordigt 42 procent van uw RDI, een lichte stijging ten opzichte van dat van de kip smaak. Hoewel beide smaken bevatten 0,5 gram voedingsvezel en 9 procent van je RDI van koolhydraten, de groente smaak bevat slechts 1 gram suiker. Hoewel de plantaardige smaak bevat iets minder ijzer dan de kippenaroma met 4 procent van RDI, zowel smaakstoffen 4 gram eiwit en 1 procent van RDI calcium, alle andere minerale en plantaardige inhoud verwaarloosbaar.

Oriental Flavor

Een portie van de oosterse smaak bevat 63 calorieën uit vet in zijn 190 calorieën. Met 7 gram, of 11 procent van je RDI, totaal vet en 3,5 gram, of 18 procent, van verzadigd vet, een portie van de oosterse smaak is aanzienlijk minder gezond dan de andere smaken. Deze trend zet zich voort in de 1320 mg natrium, die samen 55 procent van uw RDI. Een portie van oosterse noedels Mr. bevat 27 gram koolhydraten, 0,5 gram voedingsvezel, 4 gram eiwit en 1 procent van RDI calcium. Hoewel niet identiek zijn, zoals overeenkomsten voort te zetten in de oosterse aroma's 2 gram suiker, 5 procent van je RDI van ijzer en anderszins te verwaarlozen vitaminen en mineralen.

Beef Flavor

Met 59 van zijn 190 calorieën uit vet, een portie rundvlees smaak heer Noodles bevat 6,5 gram, of 10 procent van je RDI, vet en 3 gram, of 15 procent van verzadigd vet. Met 900 mg, of 38 procent, van natrium, het rundvlees smaak heeft aanzienlijk lager natriumgehalte dan de oosterse smaak en iets meer koolhydraten, met 28 gram. Anders, de twee smaken zijn bijna identiek: beiden bevatten 0,5 gram voedingsvezel, 2 gram suiker, 4 gram eiwit, 5 procent van je RDI van ijzer, 1 procent van uw RDI van calcium en anderszins te verwaarlozen vitaminen en mineralen.

aanbevelingen

Zoals blijkt uit de verschillen tussen de verschillende smaken, het grootste deel van de variatie in voedingswaarde afkomstig van het aroma pakketten. Met alle smaken vrijwel identiek in alle opzichten, maar natrium en verzadigd vetgehalte, kunt u ofwel minder van het aroma pakket te gebruiken of te elimineren helemaal als je de controle van uw vet of inname van natrium.

Related Articles