De gezondste Yogurts to Eat

June 11 by admin

De gezondste Yogurts to Eat


Yoghurt is een gunstige manier om uw gezondheid te ondersteunen. Het is rijk aan eiwitten en calcium, die assistenten bij het stimuleren van het immuunsysteem. Niet alle yoghurts zijn gelijk geschapen; velen zijn vol van verzadigd vet, suiker en calorieën. Het selecteren van de juiste yoghurt is gemakkelijk als je de basis begrijpen en te vergelijken labels. Kijk voor zaken als suikergehalte, live of actieve culturen en de USDA organische symbool voor de gezondste opties.

Yoghurt

Yoghurt is op grote schaal beschikbaar, sterk variërend in als gezond. Lees het etiket en kijk naar de hoeveelheid suiker, verzadigd vet en calorieën en te vergelijken met labels van andere yoghurt. Overweeg vetarme en duidelijke opties voor de beste voordelen. Top met uw eigen fruit en noten voor extra voedingsstoffen.

Yoghurt met probiotica

Probiotica worden beschouwd als "goede bacteriën" voor de darm. Het wordt gefermenteerd uit melk met levende of actieve culturen. Probiotica kan lactose-intolerantie, constipatie en andere spijsverteringsproblemen, zoals prikkelbare darmsyndroom verbeteren.

USDA biologische yoghurt

Producten met de USDA biologische label "Organisch" worden gehouden aan strenge regelgeving met betrekking tot het gebruik van pesticiden, hormonen en chemicaliën in de verwerking. Wanneer u dit label ziet, betekent dit dat het product bevat 95 procent tot 100 procent biologische ingrediënten. Als het product zegt: "Gemaakt met biologische ingrediënten, dan is 70 procent van de ingrediënten moet biologisch zijn. Als biologische ingrediënten alleen in de lijst van ingrediënten worden vermeld, dan bevat het minder dan 70 procent.

Griekse yoghurt

Deze yoghurt is dikker, romiger en gladder dan andere yoghurt. Het gistingsproces filtert de wei via een kaasdoek zak. De yoghurt is iets hoger calcium, eiwitten en levende culturen, maar zijn meer zure smaak is een kwestie van smaak.

Related Articles