Cure voor Bells Palsy

August 12 by admin

Bell's Palsy, een nerveuze aandoening het bewerkstelligen van de gezichtsspieren, heeft geen officiële genezing, maar artsen zijn niet hulpeloos bij de behandeling van Bell's Palsy. Onderzoeksgroepen zoekt antwoorden op deze en andere zenuwstoornissen terwijl artsen vertrouwen op behandeling die drastisch de symptomen van de ziekte kan verminderen.

Onderzoek

Lopend onderzoek met betrekking tot Bell's Palsy is gericht op het leren meer over de manier waarop het zenuwstelsel werkt en het vinden van een onderliggende oorzaak voor de aandoening.

organisaties

Er zijn twee organisaties leidt de meerderheid van Palsy onderzoek Bell's: Het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke (NINDS) en de Nationale Organisatie voor Zeldzame Ziekten (NORD).

Prognose

Volgens de NINDS, zal de meerderheid van de patiënten verbetering zien binnen ongeveer twee weken en zal herstellen binnen drie tot zes maanden, maar incidenteel permanente verlamming optreedt bij een klein percentage patiënten.

De huidige behandeling

De huidige behandeling begint meestal door het behandelen van de aandoening die de artsen geloven de verlamming hebben veroorzaakt. Dit kan een antiviraal middel of overwogen worden.

Chirurgie

Chirurgie is het dichtst behandeling om een ​​behandeling die momenteel beschikbaar zijn voor Bell's Palsy. De operatie gaat enten een zenuw naar de gezichtszenuw en hoewel het niet het probleem van permanente verlamming oplossen leidt tot een duidelijke verbetering bij de meeste patiënten.

Related Articles