Brisk Walk Versus Running

June 23 by admin

Brisk Walk Versus Running


Wandelen en hardlopen zijn beide grote oefeningen, die u kan helpen fit te krijgen en gewicht te verliezen. Elke oefening heeft zijn eigen risico's zo goed als zijn eigen beloning. Ongeacht welke oefening u ook kiest, is het belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u begint met een nieuwe oefening programma. Omdat elke oefening heeft verschillende niveaus van intensiteit en het risico van letsel, uw leeftijd, gewicht en reeds bestaande gezondheidsproblemen spelen allemaal een rol in de beslissing welke oefening voor u geschikt is.

Voordelen van de Running

Hardlopen is een meer efficiënte manier om gewicht te verliezen, omdat het minder tijd om calorieën en vet te verbranden dan lopen neemt. Dit komt omdat hardlopen is een high-impact hoge intensiteit. Dit type oefening krijgt je hart kloppen sneller, vergt meer energie en dus, verbrandt meer calorieën en vet. Running vermindert ook het risico op een hartaanval door het versterken van je hart spieren, het verminderen van stress en het verlagen van zowel uw bloeddruk en cholesterolgehalte, volgens een artikel in de New York Times. Als je nieuw bent bij het lopen, beginnen langzaam door het uitvoeren van slechts ongeveer vijf of 10 minuten per dag en geleidelijk verhogen van uw tijd om ongeveer 30 tot 60 minuten per dag.

Voordelen van Brisk Walking

Wandelen is een low-impact oefening met een minimaal risico op letsel. Ongeacht uw leeftijd of gewicht, wandelen is een oefening bijna iedereen kan doen. Dit type oefening helpt je gewicht te verliezen, lagere uw cholesterol en bloeddruk niveaus en toon uw onderlichaam. Lopen snel op voor een lange periode van tijd is de truc om gewicht te verliezen met deze oefening. Begin langzaam met korte sessies van ongeveer vijf of 10 minuten per dag. Geleidelijk verhogen van uw tijd om ongeveer 30 tot 60 minuten per dag.

Nadelen van Running

Vanwege het feit dat hardlopen high-impact, heeft een hoog risico op verwondingen ook. Volgens een artikel op NineMSN.com, hardlopen is hard op je gewrichten. Elke stap die je neemt tijdens het hardlopen gaat over triple de gevolgen voor elke stap die je neemt tijdens het lopen. Dit RSI kan uiteindelijk slijten en een verzwakking van uw gewrichten, met name de enkels en knieën. Draag comfortabele schoenen met een goede ondersteuning van de voetboog en te voorkomen dat het lopen op de stoep om uw risico van deze blessures te verminderen.

Nadelen van Brisk Walking

Het grote nadeel aan het lopen is dat het langer duurt om calorieën en vet te verbranden dan het draaien doet. Als gevolg van de langzamere tempo van het lopen, je lichaam verbruikt minder energie en verbrandt minder calorieën per mijl dan nu het geval tijdens het hardlopen. U kunt nog steeds branden net zo veel calorieën te lopen dan je elke dag kunt lopen, maar het duurt slechts twee keer de hoeveelheid tijd, volgens een artikel op NineMSN.com. Dit kan de gezondheid en fitness doelen moeilijker te bereiken voor mensen die niet beschikken over een veel tijd om elke dag te oefenen.

Related Articles