Bell's Palsy Pain

February 21 by admin

Bell's palsy wordt gekenmerkt door verlamming van de gezichtsspieren aan één kant en is meestal het gevolg van een virale infectie. Het treedt op wanneer de zenuw die de gezichtsspieren regelt gezwollen en gecomprimeerd wordt. De meeste mensen beginnen steeds beter binnen een paar weken en volledig te herstellen binnen drie tot zes maanden. Een klein aantal kan herhaling ervaren aan de andere zijde van het gezicht of ervaring symptomen leven. Omdat het een zenuw raakt, kan Bell's Palsy pijn en ongemak veroorzaken. Behandelingen gericht om het genezingsproces te versnellen en te verlichten pijn.

geneesmiddel

Gemeenschappelijke medicatie voor de behandeling Bell's Palsy oa corticosteroïden en antivirale middelen. Corticosteroïden zoals prednison verminderen zwelling in het gezicht zenuw, die de pijn vermindert en helpt de zenuw past meer comfortabel in de benige gebied dat het omringt. Antivirale middelen zoals acyclovir of valacyclovir stoppen met de progressie van het virus, het versnellen van genezing en verminderen van de symptomen.

U kunt ook de pijn verlichten op uw eigen met behulp van over-the-counter pijnstillers zoals Advil of Motrin.

Fysiotherapie

Het masseren en het uitrekken van de gezichtsspieren kan verlichten pijn en ongemak. Een fysiotherapeut kan laten zien juiste technieken. Het toepassen van vochtige warmte kan ook verlichten de pijn.

Massage en stretching zijn ook belangrijk voor permanente contracturen, die ontstaan ​​bij verlamde spieren krimpen en kort voorkomen. Dit kan ontsierend zijn.

Chirurgie

Operatief openen van de benige passage die huizen de gezichtszenuw kan de druk verlichten op de zenuw, maar kan controversieel zijn. Daarom is het zelden aanbevolen.

alternatieve Therapie

Geen van deze behandelingen werd specifiek onderzocht voor deze aandoening, maar kan de pijn door Bell's palsy verlichten. Zoek altijd uit licentie beoefenaars. Acupunctuur kan zwelling en ontsteking te verminderen, wat de pijn zal verminderen. Onderzoekers geloven acupunctuur helpt endorfine, het lichaam de natuurlijke pijnstillers. Acupressuur gaat drukken op bepaalde punten van het lichaam met de vingers of handen; traditionele Chinese geneeskunde gelooft dat deze bepaalde punten zijn energiebanen die genezing te bevorderen op de juiste wijze gemanipuleerd. U kunt een gekwalificeerde arts te bezoeken of doen ze op je eigen thuis.

andere suggesties

Stress reductie en ontspanning kan ook helpen verlichten van de pijn. Dingen zoals meditatie en diep ademhalen kan de geest en het lichaam te kalmeren, het verminderen van de sensaties van pijn. Volgens de Mayo Clinic, kunnen bepaalde supplementen helpen genezen de aandoening en omgaan met symptomen; zij omvatten vitamine B12 en B6 en zink. Bespreek de juiste doseringen op met uw arts.

Related Articles