Beach Ball Games

March 22 by admin
Beach Ball Games

Overzicht

Zowel grote als kleine strand ballen kan een element van plezier toe te voegen aan familie borrels, jeugd retraites, kinderen feesten en zakelijke evenementen. De meeste beach ball spellen hebben een eenvoudige, flexibele regels die zorgen voor een gemakkelijke aanpassing, afhankelijk van de leeftijd en de grootte van uw groep. Of u wilt een achtertuin soiree, zaterdag picknick, strand bash of pool party host, kunt u het strand bal net wat je nodig hebt om een ​​vliegende start van de festiviteiten te vinden.

Beach Ball Relay

Geniet van een leuke, actieve relais spel met Beach Ball Relay. Je zult hebben gehad om een ​​relais parcours met start en finish lijnen aangegeven met tape of krijt te creëren. Spelers moeten hun schoenen te verwijderen en dan staan ​​aan de start in teams van drie. Laat een lid van elk team don een zonnebril en het bezit van een strand bal tussen de knieën. Zodra het startschot klinkt, moeten deze teamleden te verplaatsen naar de finish en terug zonder het schrappen van de strandbal. De spelers vervolgens doorgeven beide items naar de volgende teamlid, en het team om te eindigen het relais eerste wint het spel.

Lazy Foosball

Speel een variant op voetbal vanuit het comfort van klapstoelen met de Lazy Foosball spel. Schik tot achttien klapstoelen in twee football-stijl team formaties die elkaar onder ogen zien. Teams kunnen rijen van maximaal drie stoelen horizontaal te hebben en maximaal zes stoelen verticaal. Zodra u uw team formaties, waaronder het doel en goalie stoelen voor elk team, dan spelers voor elk team toe te wijzen. Ieder teamlid moet blijven zitten tijdens het spel. Play gaat met elk team op zoek naar doelpunten van slaan of schoppen het strand bal door het doel stoelen van het andere team te scoren. Blijf op de hoogte van doelen om het winnende team te bepalen.

Biljartbal

Afkoelen vanuit het comfort van uw eigen zwembad tijdens het spelen Pool Ball, een aangepaste spel van basketbal. Plaats een wasmand of grote afvalcontainer op een aangewezen finishlijn aan de kant van het zwembad. aanwijzen dan een startlijn en verdeel de spelers in twee teams. Elk team moet dan bewegen de strandbal van de startlijn in de richting van het doel mand of container door de bal continu passeren tussen teamleden. Zodra een speler verplaatst dicht genoeg bij het doel mand of container, moet ze proberen om een ​​mand te maken met de strandbal. Het team dat de snelste schot zakt wint het spel.

Related Articles