10 dagen dieet van fruit

June 19 by admin

10 dagen dieet van fruit


De 10-daagse fruit dieet is een ontgiftende reinigen waarvan de wortels gaan terug tot bijbelse tijden. Op basis van Boek Daniël van het Oude Testament, is het dieet afgeleid van de gerapporteerde voedingsgewoonten van Daniel. Verbannen naar een leeuwenkuil, Daniel loopt ongedeerd toen God de monden van de hongerige leeuwen gesloten. Maar Philip Bridgeman, auteur van "Diet Daniel's", herinnert Daniël niet voor deze heroïsche gevecht met de leeuwen, maar voor zijn vermogen om een ​​strikte en gezonde voeding in het gezicht van de verleiding van de beste gerechten en wijnen te handhaven.

Geschiedenis

Volgens de Bijbel, Daniel was een slaaf van koning Nebukadnezar van Babel, na de verovering van Jeruzalem in 605 voor Christus. Babyloniërs geloofden in het integreren select slaven in hun cultuur, leert hen hun taal, zodat ze konden worden aan het werk gezet te doen kantoorfuncties. Daniel was een van die geselecteerd om te leven op het terrein van de koning en worden onderwezen. Om deze slaven te verleiden, mochten ze te eten en alles uit eigen keuken van de koning te drinken, hoezeer ze wilden. Daniel weigerde gek om te gaan eten alles in zicht als de andere slaven. Hij koos ervoor om lichamelijk en geestelijk gezond zijn, het eten van alleen groenten en fruit en drinken alleen water.

10-Day Challenge

De koning was ongelukkig met de weigering van Daniel's om te eten als de anderen deden, en Daniel een bod gedaan. Na 10 dagen, zou hij worden getoetst aan de andere slaven en hun uiterlijk zou worden vergeleken en beoordeeld. Als Daniel niet gezonder uitzag dan die andere mannen, dan zou hij worden gebruikt als slavenarbeid of, erger nog, ter dood gebracht. Volgens het boek Daniël, "Aan het eind van de 10 dagen Daniel keek gezonder en beter gevoed dan de jongeren die waren het eten van de door de koning geleverde eten."

Fruit

Bridgeman maakt het geval voor fruit, zeggen dat het een van de meest voedzame voedsel groepen nog wordt gegeten het minst. Het eten van solide, gezonde, natuurlijke voedingsmiddelen verbetert niet alleen je geestelijke heide maar ontlast je spijsvertering van de last van de onnatuurlijke voedingsmiddelen. En volgens voedingsdeskundige Jay Robb, vrucht is van de natuur perfect reiniging voedsel. Een dieet van fruit kan je lichaam te ontdoen van de giftige stoffen van het dagelijks leven, waardoor je lichaam voelt fysiek fit en je geest op hun gemak. Gedurende de 10 dagen, moet vers fruit worden geconsumeerd om 02:58 uur, ten minste vijf keer per dag.

Foods

Terwijl fruit is het belangrijkste ingrediënt, kunnen andere gezonde groenten of noten een paar maaltijden te vervangen. Kathleen Roberts van Lovetoknow.com geeft deze voedingsmiddelen als:

Artisjokken, asperges, bieten, broccoli, spruitjes, kool, wortelen, bloemkool, selderij, maïs, komkommer, aubergine, knoflook, boerenkool, sla, champignons, uien, aardappelen, paprika, radijs, koolraap, lente-uitjes, spinazie, squash, zoete aardappelen, tomaten, rapen en courgette.

Bovendien, noten en zaden, bruine rijst, volkoren haver en gerst zijn toegestaan.

waarschuwingen

De 10-daagse fruit dieet is een reinigingsprogramma en mag niet worden voortgezet na 10 dagen. Raadpleeg uw arts voordat drastisch veranderen van uw eetgewoonten. Neem een ​​paar dagen vóór het begin van het programma een geleidelijke verruiming van je lichaam in het dieet verandering; een plotselinge verandering in dieet kan braken, prikkelbaarheid en vermoeidheid veroorzaken.

Related Articles